‘Ik zelf doen,’ waren mijn eerste woorden. En dat is wat ik nog steeds graag doe. Zelf mijn verhaal schrijven. Of dat nu op papier is, met woorden, of in materiaal, met papier, stof, of met edelmetalen. Het liefst zou ik altijd dat kind blijven dat de hele dag mag fantaseren en alleen of samen met anderen kan experimenteren met vorm, met woorden of vanuit de ideeën die ontstaan door ontmoetingen of gesprekken.

In grote lijnen die ik dat nog steeds: eerst als grafisch ontwerper en editor, later ook als illustrator, schrijver en edelsmid. Achter mijn werktafel, of buiten in het ongepolijste leven op zoek naar mooie vormen, ben ik op mijn plek.

Mijn ontwerpen zijn dan ook niet recht en strak, maar organisch, boud en net anders. Een verhaal. Een statement. Of het nou groot of klein is. Gemaakt met natuurlijke materialen als (gerecycled) zilver en goud en edelstenen. Werkend met vuur, zuur of andere processen, komen mijn eigen ideeën tot leven, maar ook de ideeën en samenwerkingen van en met anderen. Om zo tot het mooiste ontwerp, het mooiste verhaal, te komen.